Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gelişim Portalı

Sağlık Bakanlığı
Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gelişim Portalı

Obezite Pilot Uygulamaları Eğitimi Kahramanmaraş ilinde gerçekleştirildi.

Obezite Pilot Uygulamaları Eğitimi Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Alper CİHAN tarafından Kahramanmaraş ilinde gerçekleştirildi.

Sağlık Bakanlığı tarafından Obezite Pilot Uygulamaları kapsamında Kahramanmaraş ilinde Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Alper CİHAN tarafından Adana, Gaziantep, İstanbul, Kahramanmaraş ve Mersin illerinden gelen personellere 28-29 Nisan tarihlerinde eğitim verildi.

Eğitimin ilk gününde obeziteye çözüm getirmek için, tıbbi, psikolojik, diyetetik, kinestezik, sosyolojik ve sistematik olarak grup motivasyonuna bağlı karma terapi programları ve parçaları konusunda eğitimler verildi. Eğitimin ikinci gününde Kahramanmaraş Obezite Merkezi gezildi ve simülasyonlar yapıldı.

Kahramanmaraş eğitimi sonrası Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Adana Şehir Hastanesi Obezite Merkezlerinde incelemelerde bulunan Prof. Dr. Alper CİHAN, merkezlerde yapılan simülasyonlara katıldı.

• 1.PNG
  • 2.PNG